Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 17 januari 2013

Sneeuw én onze premiere op het Journaal

En weer is de wereld wit om ons heen. Dit weekend begon het weer te sneeuwen, het hield lange tijd aan en het bleef liggen.

Gisteren besloten we om na de gewone wandeling in het park met Flicka naar Normafa te gaan. Een prachtige plek in de Budaer heuvels, met wandelpaden, hellingen en een prachtig uitzicht op de stad.

Op de terugweg op het pad weer de cameraploeg en ook bij de camera man viel Flicka in de smaak en dat snappen wij natuurlijk als geen ander. Een paar keer liep ze heen en weer en werd ze gevolgd door de camera.

P vroeg waar zij van waren. De groep was van M1TV, zeg maar even de Nederland 1 van Hongarije voor het gemak en dan specifiek van het journaal.

De uitzending zou om 19.30 zijn en uiteraard ook.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Hieronder de uitzending van de M1-TV



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!