Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 14 januari 2013

Let's party!

Een hele goede zondagmiddag allemaal! Hogy van? ( degene die hier als het eerste in het Hongaars op kan antwoorden die krijgt ehm, daar denk ik nog over na :P)

Het was een week van sneeuw en ijs hier en dat zal zo de komende week ook nog blijven.

Woensdagavond organiseerde Aiesec een Welcome Party in de pub Trapéz. Na het werk ben ik eerst wat gaan eten met Carla om vervolgens naar Trapéz te gaan. Het is een heel leuke pub, je gaat via een houten trap naar boven en dan kom je in een studio ruimte dat is gestyled als een ' woonkamer', er staan sofa's, tafels, stoelen en een oude tv en radio.

Een hele unieke en gezellige atmosfeer. En de cocktails zijn heerlijk en goedkoop! Hier ook weer veel nieuwe mensen ontmoet ( vooral uit Australië).

Zaterdag heb ik heerlijk uitgeslapen en daarna mijn weg vervolgd naar het Nationaal Hongaars Museum.

Bij het museum aangekomen was......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!