Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 29 januari 2013

Kivénhedt bulihuligánból lesz az új holland király

De HVG - Heti Világgazdaság.........

En de aankondiging dat Willem Alexander = Vilmos Sándor

De nieuwe koning van Nederland wordt.....

"Kivénhedt bulihuligánból lesz az új holland király" vrije vertaling = "Een bejaarde party hooligan wordt de nieuwe koning van Nederland".....

Dorbézoló aranyifjúnak ismerte meg a holland nép leendő királyát, Willem-Alexander herceget. "Sör herceg" azonban hatalmas átalakuláson ment keresztül, hogy mára komoly ügyekkel foglalkozó, feleségét szerető családos apaként, sokoldalú személyiségként tekintsenek rá.

Aki járt már valamelyik Sziget fesztiválon, az tudja, milyenek a koszos lábbal, színes parókákban eszetlenül ugráló holland fiatalok. Nos, hasonló startpozícióból indult a leendő holland király, Willem-Alexander (Vilmos Sándor) herceg is, akit Hollandia Harry hercegeként, főként a bulvárlapok hasábjairól ismert meg a holland közvélemény. Nem véletlenül kapta a „Prins Pils” (Sör herceg) becenevet.

A holland nép körében kedvelt herceg, teljes nevén Willem-Alexander Claus George Ferdinand, azonban sokat is tett azért – vagy egyszerűen csak felnőtt –, hogy ma már egy felelős, komoly dolgokkal foglalkozó, családját szerető, királynak való figuraként tekintsenek rá, aki méltó arra, hogy átvegye anyjától a holland trónt.

Életpályája klasszikus életút bármelyik......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer artikelen in Hongaarse kranten !!!