Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 15 januari 2013

Hongarije: nog één Holocaust te gaan

Zigeuners 'beesten'?

Een ouderwets geluid klonk er gisteren op uit Hongarije.

Zsolt Bayer, mede-oprichter van de nationalistische Fidesz-partij, schreef in de krant Magyar Hírlap (‘Hongaars nieuws’) dat zigeuners beesten zijn die uitgeroeid moeten worden. Dit naar aanleiding van de zoveelste steekpartij tussen Hongaarse jongeren en zigeuners.

Het volledige citaat (1):

Een belangrijk deel van de zigeuners is niet geschikt om mee samen te leven. Niet geschikt om tussen mensen te leven. Een deel van de zigeuners zijn beesten en gedragen zich al beesten. Het wil vechten met wie en wanneer het ze uitkomt. Als het op weerstand stuit, moordt het. Het schijt wanneer het wil. Als het zich in iets tegengehouden voelt,, moordt het. Als ie iets ziet, wil ie het hebben. Als hij het niet meteen krijgt, neemt ie het af en moordt het.

Een deel van de zigeuners is niet in staat om op enigszins menselijke wijze te communiceren. Het liefste stoot ie onverstaanbare taal uit z’n dierlijke strot en het enige wat ie snapt in deze ellendige wereld is geweld.

Ondertussen gebruikt de verdierlijkte helft van de zigeuners........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor het originele artikel van Bayer Zsolt in de Magyar Hírlap !!!