Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 29 januari 2013

Hongarije : “Het belastende notitieboekje van het IMF en de EU”

Volgens het Internationaal Monterair Fonds (IMF) blijven de economische vooruitzichten van Hongarije in 2013 “beroerd”.

Gisteren heeft het IMF een twee weken durende missie in Boedapest afgesloten. Zij was daar met afgevaardigden van de Europese Commissie om de balans op te maken van de Hongaarse overheidsfinanciën. De aanleiding hiervoor was het verzoek van Hongarije afgelopen zomer van een lening ter hoogte van 15 miljard euro.

Volgens het IMF is het begrotingstekort duidelijk afgenomen, maar hebben de gebruikte middelen – gerichte maatregelen zoals belastingverhoging voor particulieren en (met name buitenlandse) bedrijven – het investeringsklimaat verslechterd......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor: Hungary–2013 Article IV Consultation and Third Post-Program Monitoring Concluding Statement of the IMF Mission !!!