Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 20 januari 2013

De Hongaarse omroep MTV heeft de dertig nummers voor het Eurovisiesongfestival 2013 online gezet

Het Eurovisiesongfestival 2013 - Hongarije

De Hongaarse omroep MTV heeft de dertig nummers van A Dal online gezet. Er waren al enkele nummers online verschenen maar vandaag staan ze dus allemaal samen op de site van de omroep, ook die nog niet naar buiten waren gekomen.

De eerste voorronde is op 2 februari. Per voorronde doen er tien kandidaten mee en gaan er zes door (drie via televoting, drie via vakjury). Per halve finale doen er negen kandidaten mee en gaan er telkens vier door (twee via televoting, twee via vakjury)

Tijdens de finale op 2 maart kiest de jury vier superfinalisten en het Hongaarse publiek mag uit die superfinale de kandidaat voor Malmö kiezen. Hongarije is één van de zeventien deelnemers van de tweede halve finale.

KLIK HIER om de dertig nummers te zien en te beluisteren !!!