Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 12 januari 2013

2 Meisjes - Boedapest - Bedrog - Oplichting

Er waren eens…

2 jongens die een paar dagen op vakantie gingen naar Boedapest.
Ze wilden ook het nachtleven van Boedapest ontdekken. En dus dwaalden ze door de nog met Kerstverlichting getooide straten op zoek naar een leuke bar.
Tot ze plotseling werden aangesproken in het Engels door 2 prachtige meisjes die vroegen of ze een kaart hadden van Boedapest.

De jongens vonden het hele aardige meisjes en ze raakten aan de praat.
Maar het was koud en de meisjes vroegen aan ze of ze het leuk vonden om ergens samen wat te gaan drinken. Ach, waarom niet, dachten de jongens en dus gingen ze met z’n allen naar een leuke bar. Het was er erg gezellig.

De meisjes bestelden een Energy drankje, daarna volgde een Palinka en nog een rode drank. De jongens hielden het bij 4 bier. Het gekke was dat het leek alsof de meisjes niet zo’n dorst hadden want ze nipten aan de glaasjes en lieten de helft staan, maar dat bedachten de jongens later pas.

De jongens wilden de volgende dag op tijd opstaan want......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!