Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 29 november 2012

Nieuwe expositie in Galerie Mocca van 6 december t/m 22 januari 2013 - Sieraden uit Hongarije

Sieraden uit Hongarije

Hajnalka Fazekas van Faun Noir juwelen woont en werkt in Boedapest. Zij studeerde Engels en Hongaarse literatuur en taalkunde aan de Universiteit van Szeged, later studeerde ze af als econoom in Boedapest. Sinds een aantal jaren legt Hajnalka zich toe op het maken van sieraden “Ik probeer een dynamische eenheid te maken door de combinatie van eenvoudige ingrediënten en een karakteristieke, unieke vorm.”

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie op de website van galerie Mocca !!!

Galerie Mocca

3841 BE Harderwijk - Vischmarkt 25

Open: donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 - 17.00 uur en op afspraak.

Parkeren kan onder andere op de Boulevard, 3 minuten lopen van de Vischmarkt. U stelt de nagivatie in op Strandboulevard-Oost en loopt richting en onder de Vischpoort door, 100 meter verderop vind u ons aan de linkerkant.