Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 20 november 2012

Hongaars eredoctoraat voor prof. Jozef Corveleyn

Professor Jozef Corveleyn ontving op 16 november een eredoctoraat van de Semmelweis University in Boedapest. De klinisch psycholoog werd geprezen voor zijn inhoudelijke en organisatorische steun bij de uitbouw van de godsdienstpsychologie – in het bredere kader van de geestelijke gezondheidszorg – aan deze Hongaarse universiteit.

“Dankzij zijn hulp kregen onderzoekers van onze universiteit de kans om studies uit te voeren en internationale contacten te leggen in een discipline waarvan het bestaan vóór 1990 in Hongarije nog in vraag werd gesteld.

De persoonlijke inzet van professor Corveleyn maakte onderwijs en onderzoek mogelijk rond thema’s als schuld- en schaamtegevoelens en de wisselwerking tussen zingeving, maatschappij en psychotherapie”, zei professor Péter Gaál, decaan van de Faculty of Health and Public Services, in zijn laudatio.

Verder prees hij het hoge niveau van.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!