Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 21 november 2012

Culy ontdekt… Goulash @ Home

Sommige gerechten vind je heerlijk, maar je komt er bijna nooit aan toe het zelf thuis te maken. Neem Goulash. Een goddelijk traditioneel Hongaars stoofgerecht, maar echt iets waar je de tijd voor moet uittrekken. Slow cooking op z’n best. Gelukkig kun je het nu thuis laten bezorgen via Goulash@Home.

Het bedrijfje is gestart door Selina en Chris; Chris is van oorsprong Roemeens en heeft goulash leren maken van zijn moeder. Nee, geen traditionele Hongaar dus, maar hij weet wel alle fijne kneepjes van het stoven. Samen met zijn vriendin Selina bedacht hij dat het leuk zou zijn om Amsterdammers kennis te laten maken met het gerecht.

De goulash met vlees & groenten kan in twee hoeveelheden besteld worden: 500ml (€7) en 900ml (€12, genoeg voor twee personen).

Daarbij krijg je gratis een flinke portie.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor: Goulash@Home op Twitter !!!

KLIK HIER voor: Goulash@Home op Facebook !!!

KLIK HIER voor de ligging van Goulash@Home in Amsterdam !!!

KLIK HIER voor: Goulash@Home Delivery Service !!!

Goulash@Home bezorgd eigengemaakte goulash!
Binnen Amsterdam
Met rundvlees of vegetarisch
Open dagelijks van 17:00 tot 22:00
Govert Flinckstraat 333-H 1074CC Amsterdam
Bestel via 0616394750



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!