Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 27 november 2012

Belgische en Nederlandse selectie voor EK veldlopen op 9 december in Boedapest bekend

19th SPAR European Cross Country Championships , Budapest - Szentendre - Skanzen

Belgische selectie voor EK veldlopen bekend:

De Koninklijke Belgische Atletiekbond heeft in totaal zestien atleten geselecteerd voor het EK veldlopen op 9 december in het Hongaarse Boedapest.

Bij de senioren stuurt België telkens twee mannen en twee vrouwen. Bij de vrouwen was Almensch Belete zeker van haar plaats na haar zege zondag in de CrossCup in Roeselare. De KBAB besliste om ook Barbara Maveau een EK-ticket te geven, zij was zondag vierde. Bij de beloften verdedigt Zenobie Vangansbeke, zevende in Roeselare, de Belgische driekleur.

Bij de mannen kan Atelaw Bekele zijn.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Veertien Nederlandse atleten naar EK Cross in Boedapest (Cross)

Mannenteam onder aanvoering van Khalid Choukoud

Zaterdag 24 en zondag 25 november 2012 werden de Nederlandse Kampioenschappen Cross in Tilburg gehouden, geïntegreerd in de 54ste Internationale loket.nl Warandeloop. Op basis van de door de Nederlanders behaalde resultaten heeft de technische staf van de Atletiekunie vandaag de selectie bekendgemaakt van het Dutch Athletics Team voor de 19de editie van de Europese Kampioenschappen Cross, die zondag 9 december 2012 in het Hongaarse Boedapest worden gehouden.

In totaal worden veertien Nederlandse atleten afgevaardigd, waaronder een senioren mannenteam en een meisjesteam. Dit is de samenstelling van het team:

Senioren Mannen: Khalid Choukoud.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Klik hier voor:19th SPAR European Cross Country Championships - Budapest !!!