Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 9 oktober 2012

IMF verlaagt groeiverwachtingen; verwacht serieuze vertraging

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft dinsdag zijn verwachtingen voor de wereldwijde economische groei neerwaarts bijgesteld en waarschuwt dat de mondiale economie weer in een recessie kan raken.

Van de zeventien lidstaten in het valutablok, zal er in zeven landen dit jaar sprake zijn van economische krimp, zo voorziet het IMF. Hierbij vormt Griekenland met een krimp van circa 6% geen verrassing, maar verwacht de organisatie ook voor Spanje en Italie zowel dit als volgend jaar een recessie.

Bovendien gaat het fonds uit van een zogenaamd ´spillover´ effect naar andere delen van Europa, waarbij een economische krimp verwacht wordt in Tsjechie, Hongarije, Servie en Kroatie.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!