Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 2 oktober 2012

Hongarije: frequentiestrijd Klubradio gaat door

De strijd van Klubradio om in de ether te blijven gaat onverminderd door. Vorige week stonden de opositiezender en de Hongaarse mediaregulator MNHH wederom tegenover elkaar bij de rechter. Voor de derde keer werd Klubradio in het gelijk gesteld. Desondanks blijft de MNHH er alles aan doen om het radiostation het zwijgen op te leggen.

De uitspraak zorgt ervoor dat de zender, die regelmatig kritisch is over de regering van Viktor Orbán, voorlopig nog in de ether blijft.

Door de kritische houding was Klubradio al enige tijd een doorn in het oog van de rechtse coalitie Fidesz-KDNP. Daarom doet mediaregulator MNHH, waarin leden zitten die gekozen zijn door de regering, er alles aan om het radiostation het leven zuur te maken.

Het station werd eerst.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!