Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 4 oktober 2012

Boedapest - Vidám Park gaat definitief sluiten

Het hing al lang in de lucht.... de sluiting van het Vidám amusementspark in Budapest. Maar op 4 november is het definitief over en uit. Op onder andere de website Caboodle verscheen vandaag namelijk het bericht dat de districts burgemeester, Gábor Badgy, dit nieuws afgelopen woensdag in een gesprek met HirTV naar buiten bracht.

Het park zou bijna failliet zijn en een doorstart zou 1 biljoen HUF gaan kosten. Hoewel het voorstel volgende week formeel nog moet worden besproken in de gemeenteraad, lijkt het nu dus echt over en uit met het amusementspark. Het stadsbestuur gaat zich namelijk richten op een nieuw park op een andere locatie welke gerealiseerd zou moeten worden met behulp van private investeerders.

Het nieuws komt dus niet als een verrassing.

Al jaren is bekend dat......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!