Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 27 september 2012

Er zit muziek in Hongarije Plaza

Er zit muziek in Hongarije Plaza

Authentieke Hongaarse en Zigeunermuziek zal tijdens de 2e Hongarije Plaza op 29 september 2012 in Nagele zorgen voor een feestelijke sfeer. De honderden bezoekers van het evenement zullen kunnen genieten van optredens van Hajnali Hungary en de Puszta Cimbalom Band, er zullen presentaties over Hongaarse Volksdansen en Hongaarse liedjes zijn en de dag, die van 12.00 tot 19.00 uur duurt zal worden afgesloten met een heus Hongaars danshuis.

Hongarije Plaza is tot stand gekomen door de inspanningen van een werkgroep, met als initiatiefnemers Proeflokaal en Bierbrouwerij Kasparus in Nagele, de Stichting Netwerk Hongaarse Volksmuziek en het antiquariaat The Old Bookcase uit Bad Bentheim. De muzikale kant van het evenement is tot stand gekomen door de inzet van Crispijn Oomes, al twintig jaar de motor van het Netwerk Hongaarse Volksmuziek.

Oomes: “Het Netwerk Hongaarse Volksmuziek bestaat uit......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen (pdf) !!!

KLIK HIER voor de website van Hongarije Plaza !!!