Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 20 september 2012

De Hongaarse Pastorie: Zand en verf

De wekker ging om half 6 vrijdag. Koffertje al gepakt voor het weekend en de kleding voor vandaag uitgezocht op leeftijd en klusverleden.

Het zou namelijk een bijzondere dag worden, niet op kantoor maar in het land.
Het bedrijf waar ik werk heeft in haar waarden opgenomen dat er behalve winst maken en innovatieve geneesmiddelen ontwikkelen ook een duidelijke maatschappelijke betrokkenheid te zien moet zijn, niet alleen in woorden maar ook in daden.

Ik reed naar Jobbágyi, een dorp van 2200 inwoners 75 kilometer ten noorden van Budapest in de provincie Nograd. Mijn eerste indruk van het dorp was niet slecht, en eerlijk gezegd had ik een armer dorp verwacht, zo van uitzien tenminste.
Tegenover de Posta was een groot stuk gras, dat al was afgezet om al die auto's te ontvangen en daarna de bus met iedereen van kantoor die geen eigen vervoer had. Keurig werden we verwelkomd door mannen van de hulptroepen die onze auto's de hele dag zouden bewaken en die ons verder leidden naar de Iskola en de Ovoda waar de werkzaamheden zouden plaatsvinden.

De burgemeester was al paraat en.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie over het project in Jobbágyi (Hongaars) !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!