Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 17 september 2012

Dansjes, drankjes, aangiftes en hapjes

Zal ik voor de verandering eens beginnen met een aantal feiten.

1. Ik ben vandaag maar liefst 2 weken en 1 dag in Boedapest.
2. In deze tijd hebben we al 3 keer contact gehad met de politie.

Ik zal om jullie gerust te stellen hier even een korte uitleg bij geven, in onze eerste week zijn we vriendelijk door de politie verzocht van een dak af te komen. De dag daarna werd het verjaardagsfeestje waar we aanwezig waren door de politie abrupt beëindigd. En deze week is Renee helaas beroofd tijdens het stappen.

De eerste Hongaarse schoolweek zit erop en ondanks dat het hier 7 dagen in de week weekend is, waren we toch wel blij dat het vrijdag was. De lessen hier stellen niet heel veel voor. Er moet een gemiddeld niveau gevonden worden waardoor iedereen de lessen kan volgen. Omdat heel veel van de Turkse studenten niet meer Engels kunnen dan ''Hello, my name is..'' is dat niveau niet bijster hoog.

De Engelse lessen die we zouden gaan volgen hebben we.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!