Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 17 juli 2012

We zijn weer in Boedapest!

Twee uur later waren we weer in Boedapest, waar we vervolgens met shuttlebus en metro naar de haven gereisd zijn. Dat was nog iets aparts!

Vanwege allerhande extra spullen die we nog wilde meenemen, hadden we 20 kg extra bagage buiten de 10 kg handbagage die we ieder mochten meenemen. Die twintig kilo hadden we in een stevige verhuisdoos verpakt en dat was geen probleem zolang we op de 2 luchthavens de beschikking hadden over een trolley. Zodra we uit de shuttlebus stapten in het hartje van Boedapest werd dat echter een probleem!

Maar daar hadden we wat op verzonnen. Thuis had ik een houten plaat op maat gezaagd die exact op de bodem paste. Vervolgens had ik door plaat en de bodem van de doos vier gaten geboord en daar kon ik vervolgens vier meubelwieltjes insteken die ik bij me had in m'n handbagage.

Zo gezegd, zo gedaan en vijf minuten nadat we uit de shuttlebus kwamen liepen wij door Boedapest met die verhuisdoos aan een lijntje achter ons aan. Aangezien het vier draaiwieltjes waren ging het ding alle kanten op en slingerde van links naar rechts. Vanaf het transferpoint naar de metro is maar 300 meter.

Helaas was de kwaliteit van de wieltjes niet zodanig dat ze.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!