Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 19 juli 2012

We tellen af naar het mooie weer !

Na een week All Inclusive en met zijn vijven op een kamer, gaan we daarna een week naar een vrijstaand huis in Hongarije. Dit vakantiehuis staat in Felsõszentmárton, een dorp in het Zuidwesten van Hongarije. Het huis ligt vlak bij de rivier de Dráva, bij het dorp heeft de Dráva een soort inham waar het water rustig is en je heerlijk kunt zwemmen net als de plaatselijke bewoners.

De rivier is de grens tussen Hongarije en Kroatië. Het dorp ligt aan de rand van het Duna-Dráva Nemzeti Park. Dit is een heel groot nationaal park, dat langs de beide rivieren ligt. Hier kun je heel veel wild (herten, reeën, wilde zwijnen, vossen enz.) en vogels (adelaars, diverse soorten reigers, ooievaars enz.) spotten. 5 à 10 km verderop wordt het gebied glooiender en liggen o.a. de wijndorpen Villány, Harkany, Siklós etc.

Hier zijn leuke markten en..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!