Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 26 juli 2012

Voorbeschouwing: nog één keer los voor de zomerstop

Er zit maar een weekje tussen de Duitse en de Hongaarse Grand Prix en dan is het even zomervakantie. De Hungaroring is een smal en bochtig baantje, maar als het weer even meewerkt, kan het best een leuk weekend worden.

De eerste Grand Prix van Hongarije was een beetje een tegenvaller. In 1986 opende het circuit achter het IJzeren Gordijn zijn deuren en dat was destijds een flinke stap terug voor het Formule 1-gilde, dat de luxe van het westen gewend was. Daar kwam bij dat de gemiddelde snelheid van de race schokkend laag was. En dat is eigenlijk nog altijd een punt van kritiek; het schiet niet op en inhalen is een drama.

Dat neemt echter niet weg dat...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de Hungaroring !!!