Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 26 juli 2012

Speciale Graffiti rondleidingen gedurende het Sziget Festival

Budapest is zeer rijk aan Graffiti kunst zowel recent werk als uit de periode van ca. 2006 tot 2011 en waar nog vele voorbeelden van te vinden zijn.

Hoewel, met zoals alles door de huidige regering, ook de vrijheid van de Graffiti kunstenaars steeds meer wordt ingeperkt en er zelfs een speciale politie afdeling is die zich bezig houdt met het bestrijden van deze kunstvorm, lukt het nog steeds bijzondere kunstwerken te realiseren.

Omdat de Sziget Festival bezoekers veelal liefhebbers zijn van vrijheid én Graffiti kunst organiseert Szia Budapest in 2012 voor het eerst rond en tijdens het Sziget Festival speciale rondleidingen langs bijzondere Graffiti Walls en andere locaties. En voor lage prijzen, dit om het leuk te houden en het voor een ieder mogelijk te maken een rondleiding mee te maken, alhoewel er slechts een beperkt aantal mensen deel kan nemen.

Wat je te zien krijgt:

In de periode van 1 t/m 15 augustus organiseert Szia Budapest......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor:Szia Budapest privé rondleidingen: Overzicht 2012 !!!