Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 19 juli 2012

Nieuw museumkwartier in Budapest weer een stap dichterbij

In feite een megalomaan project, het nieuwste paradepaardje van de Fidesz regering: een museumkwartier aan de rand van het Városliget park in Budapest. De Hongaarse overheid vergelijkt het project met dat van de ontwikkelingen van het Városliget park voor de Milleniumfeesten in 1896...

De overheid wil met dit project de Hongaarse cultuur en kunsten nadrukkelijker naar voren brengen. (lees: de toerist naar speciaal geselecteerde locaties sturen, zodat de problemen met bijvoorbeeld daklozen minder opvallen)

Op 4 juli 2012 werd door een overheidsbesluit het licht op groen gezet voor het maken van het conceptontwerp en voorbereidingen voor een serie van 5 nieuwe gebouwen.

Deze moeten vanaf 2016 worden gebouwd en........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!