Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 15 juli 2012

Nationale Parken in Hongarije bieden alles voor een actieve vakantie

Hongarije heeft 10 nationale parken, 36 beschermde landschaps gebieden en 142 beschermde natuur gebieden. De vele en gevarieerde leefgebieden zijn vrijwel allemaal intact gebleven zoals laagvlakten, venen en moerassen, wetlands, weilanden, bossen en graslanden.

Deze landschappen herbergen een ruim aanbod aan inheemse flora en fauna. Ze beschikken ook over moderne faciliteiten zoals bezoekerscentra met exposities die bovendien allerlei activiteiten organiseren. Hierna volgt een overzicht van de 10 Nationale Parken, inclusief links naar de (Engelstalige) sites van de tien Nationale Parken. Daar kunt u ook alle informatie voor een actieve vakantie in Hongarije vinden.

Balaton-Felvidéki Nationaal Park

Een oude droom van de Hongaarse Vereniging tot natuurbehoud is uitgekomen.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!