Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 31 juli 2012

De winnaars en verliezers van Hongarije

De Formule 1-coureurs hebben inmiddels zomervakantie en dat geeft ons een goede kans om in alle rust eens terug te kijken naar de Grand Prix van Hongarije. Niet de meest spectaculaire race van het seizoen, maar natuurlijk wel met zijn eigen winnaars en verliezers.

Winnaars:

Een week na zijn twijfelachtige Duitse Grand Prix was Lewis Hamilton niet te stoppen in Hongarije. Afgezien van de zaterdagochtend prijkte zijn naam na alle sessies bovenaan. Zijn overwinning was dan ook dik verdiend en hoewel de coureurs van Lotus hem allebei wel een beetje onder druk konden zetten, hoefde de McLaren-coureur zich geen moment écht zorgen te maken.

De leiding in het wereldkampioenschap is.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!