Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 20 juni 2012

Wie wordt de laatste Sziget headliner? Nieuw gerucht...

Het blijft lang spannend rondom de laatste Sziget headliner. Helaas valt er weinig te speculeren. Veel bands hebben we al kunnen doorstrepen vanwege hun tourschema’s. Zo zijn er zat mooie headliners die touren, maar laten er nou net ook een paar grote festivals in Amerika zijn die enkele grote namen wisten te strikken.

Zo hebben de programmeurs van Sziget het niet makkelijk, een bijna ondankbare taak. Want ja, programmeer maar eens 5 headliners in een week. Toch zijn er door een aantal namen nog geen streep gezet. Zo is The Cure goed mogelijk en ook New Order is in de buurt. Prima headliners toch? Maar je zou denken dat een van deze dan nu al lang en breed bekend gemaakt zou zijn. Hmmm lastig.

Nu is er vandaag de naam van een grote meneer opgedoken die........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!