Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 26 juni 2012

Introductie BTW verlegging diverse landbouwproducten in Hongarije

Hongarije - Landbouwraad Boedapest

Introductie BTW verlegging diverse landbouwproducten in Hongarije

Het Hongaarse ministerie van Plattelandsontwikkeling bereidt een wetsvoorstel voor over de toepassing van de verleggingsregeling in de landbouw. Naar verwachting zal deze verleggingsregeling vanaf 1 juli 2012 worden toegepast bij de verkoop van graangewassen, oliehoudende zaden en eiwithoudende planten.

De regeling wordt geïmplementeerd om btw fraude bij bepaalde soorten landbouwproducten te verminderen. Bij verlegging betaalt de leverancier geen btw; de afnemer betaalt de btw rechtstreeks aan de staat. De regeling zal gelden voor onder andere maïs, tarwe, gerst, rogge, haver, zonnebloem, koolzaad en sojabonen. In Roemenië wordt de verleggingsregeling sinds 2011 al met succes toegepast bij enkele landbouwproducten.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!