Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 26 juni 2012

Hongarije: Neo FM vraagt surseance van betaling aan

Er komt mogelijk binnenkort een einde aan Neo FM in Hongarije. Amper drie jaar na de start heeft het commerciële radiostation surseance van betaling aangevraagd. Inmiddels heeft mediaregulator NMHH de licentie van Neo FM ingetrokken, omdat het nog 2,5 miljoen euro aan licentiekosten verschuldigd is. Neo FM kreeg zijn landelijke kavel in 2009 toegewezen tijdens een nogal omstreden frequentieverdeling.

In oktober 2009 werden de twee landelijke licenties voor commerciële radio in Hongarije opnieuw verdeeld. De licenties waren al 12 jaar in handen van Slager Radio, van Emmis International, en Danubius Radio, waarvan Advent International de grootste aandeelhouder is.

Groot was dan ook de verbazing toen........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!