Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 23 juni 2012

Gemeente zegt vriendschapverdrag met Tét op

De gemeente Leusden gaat het vriendschapsverdrag met het Hongaarse dorp Tét en naburige dorpjes beëindigen. Dat is de conclusie van Piet Brandsen, voorzitter van de Stichting Vriendschapsband, de organisatie die namens de gemeente uitvoering geeft aan het verdrag.

De gemeente heeft laten weten dat per 1 januari 2014 niet meer gerekend kan worden op subsidie. De stichting gaat stoppen met haar activiteiten en is van mening dat wethouder Tijs Rolle het verdrag formeel moet opzeggen.

Vorig jaar maart werden nog twee dorpjes toegevoegd aan het vriendschapsverdrag. Kajárpéc en Sokorópátka werden per brief hartelijk welkom geheten. ,,U kunt ,,hierbij rekenen op onze steun'', zo schreef de gemeente Leusden. Een maand later werd een Leusdense delegatie, waaronder wethouder Tijs Rolle, hartelijk verwelkomd in Hongarije.

,,Heel gênant om nu te stoppen'' aldus........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!