Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 14 mei 2012

Winnaars XIII. Pannon Wijncompetitie bekend

Leuk hoor, zo'n Publieksdag van de grootste jaarlijkse wijncompetitie van Hongarije. Een jury had het grote werk al gedaan: drie dagen lang mooie - en laten we eerlijk zijn, ook heel vieze - wijnen geproefd. De deelnemers aan de openbare proeverij mochten de wijnen van de winnaars proeven. Zij hoefden zich alleen maar af te vragen welke wijn de allerallermooiste was. Of is dit iets te simpel gezegd?

Masterclass: authentieke wijnen

De Masterclass waarop ik me had ingeschreven, werd gehouden door Master of Wine Isabel Legeron en wijnjournalist Jamie Goode. Het was geen echte masterclass, en het thema vond ik niet helemaal goed uit de verf komen. De twee deskundigen wilden liever een gesprek over de winnende wijnen, over de prijswinnaars.

Legeron was niet het enige jurylid dat kritiek had op.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!