Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 23 mei 2012

Pink Rally 2012: Van Breda naar Boedapest

Komende vrijdag is het zover! Vanuit Breda zullen 15 teams in 4 etappes met auto's die maximaal €500,- hebben gekost, afreizen naar Boedapest. Het belooft een spectaculair evenement te worden!

Pinksteren 2012 is het zover! 25 mei tot en met 29 mei zal er vanuit Breda een stoet enorm gepimpte vierwielers richting Budapest afreizen. Wij organiseren namelijk voor jullie een rally richting Oost Europa! Dit moet je meemaken! Met aangeschafte bolides van maximaal €500,- zullen deelnemende teams in 4 etappes afreizen richting de hoofdstad van Hongarije.

Onderweg komen de 2-5 deelnemers per team voor mooie spelelementen te staan. In de avonduren wordt er een schitterend programma samen gesteld waarbij het nachtleven van de bezochte steden niet zal worden ontzien. Tevens het verblijf zal voor iedereen zijn geregeld. Het gaat een onvergetelijke trip worden!

Na het spetterende slotfeest in.........

KLIK HIER voor de website van de Pink Rally 2012 !!!

KLIK HIER voor het blog van de Pink Rally 2012 !!!