Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 26 mei 2012

Overzicht vijfde finaledag EK Debrecen

Goud Magnini op koningsnummer

Filippo Magnini heeft tijdens de EK langebaan in Debrecen het koningsnummer gewonnen. De Italiaan bleef in de finale van de 100 meter vrije slag met 48.77 de Fransman Alain Bernard (48,95) en de Roemeen Norbert Trandafir (49.13) voor. De 30-jarige Magnini werd ook in 2004 en 2006 Europees kampioen op dit nummer en was in 2005 en 2007 zelfs de beste van de wereld. In totaal is het zijn veertigste plak op een groot toernooi. Voor Bernard, in 2008 olympisch kampioen op de 100 vrij, was het een emotionele race. "Dit was mijn laatste individuele internationale finale, dus ik heb er intens van genoten", aldus Bernard, die op de Spelen alleen de estafette zwemt.

Favoriet Leveaux bleef op onverklaarbare wijze steken op de vierde plaats en was niet in staat om zijn tijden uit de halve finale of de 4x100 vrij (startzwemmer) te herhalen.

Kis wint de 800 meter

Gergo Kis won zijn tweede Europese titel op de............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!