Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 16 mei 2012

Hongaar Gábor Onufer uitgeroepen tot 'Bols Wereldkampioen Bartending 2012

De Hongaar Gábor Onufer is dinsdag 15 mei bij Escape in Amsterdam uitgeroepen tot Bols Wereldkampioen Bartending 2012. De Nederlandse finalist Boudewijn Mesritz behaalde dus helaas niet de eerste plek. De Japanse Sumire Miyanohara kreeg de publieksprijs.

Op het WK moesten alle deelnemers een cocktail en bijpassend gerechtje met een Hollandse touch binnen 3 minuten presenteren aan de jury. Vóór het WK hadden ze 3 dagen de tijd gehad om hun creatie te bedenken. De deelnemers werden beoordeeld op criteria als creativiteit, vakmanschap en presentatie.

Winnaar

Onufer won met zijn cocktail The Merchant: een mix van Bols Genever, Bols Apricot, verse citroensap, Pedro Ximenez-sherry, suikersiroop en orangebitters. Daarnaast creëerde hij het kaasplateau Pass the Dutchie. Onufer won naast de titel een achtdaagse trip langs 4 grote cocktailhoofdsteden.

Juryvoorzitter Rob Rademaker: "De balans van de ingrediënten en........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!