Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 19 mei 2012

En weer een populaire kroeg de nek omgedraaid

Helemaal onverwacht kwam het nieuws niet voor mij: Sirály, een populaire kroeg in de Király utca (formeel het VI. district, voor velen onofficieel het VII. district), werd een paar dagen geleden gedwongen te sluiten. Sirály bestond sinds 2006 en werd eind 2011 overgenomen.

Gedurende die 6 jaar was er geen vergunning om alcohol te verkopen, formeel was er alleen toestemming om er culturele evenementen te organiseren. Daar mocht dan wel alcohol worden geschonken, maar er mocht geen geld voor worden gevraagd. De Gemeente Budapest, die eigenaar is van het pand, gedoogde deze situatie de afgelopen 6 jaar.

Eerder deze week was er ineens een inval, compleet met politie en werd Sirály per direct gedwongen te sluiten, er was geconstateerd dat er geld voor alcoholische dranken werd gevraagd en ineens zou het pand ook onveilig zijn.

Hoe onveilig wel niet blijkt uit het gegeven dat.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!