Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 29 mei 2012

Budapest Kunst: Robert Mapplethorpe retrospectief

Vanaf 25 mei tot en met 30 september is in het Ludwig Múzeum in Budapest een retrospectief te bekijken over het werk van de Amerikaanse fotograaf Robert Mapplethorpe (1946-1989).

De tentoonstelling is georganiseerd in nauwe samenwerking met de Robert Mapplethorpe Foundation en wellicht dat er daardoor een te gladde expositie is ontstaan waarbij de curatoren mogelijk teveel hebben geleund op wat de Foundation wilde in plaats van een onafhankelijk retrospectief samen te stellen waarbij alle aspecten van het werk van deze fotograaf worden belicht én toegelicht.

Het retrospectief: een beschouwing

In één woord: controversieel. Het is de eerste overzichtstentoonstelling van Robert Mapplethorpe in Hongarije en gelijk een zeer grote: bijna 200 z/w foto's zijn te bekijken.

De foto's zijn, als je er van houdt, schitterend, maar kunnen ook als.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!