Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 16 mei 2012

Alcohol meenemen van vakantie kan lonen

Aan het einde van de vakantie nog wat alcohol meenemen om thuis na te genieten? Door de voor 2013 aangekondigde accijnsverhoging wordt het volgend jaar aantrekkelijker om over de grens rookwaar en alcohol in te slaan, zo blijkt woensdag uit onderzoek van het economisch bureau van ING. Maar wel opletten, want eenmaal over de grens zijn ook binnen Europa de prijsverschillen voor sigaretten en drank levensgroot.

Rokers zijn bijvoorbeeld het goedkoopst uit in Hongarije, waar ze ruim de helft minder betalen dan thuis.

De afgelopen tien jaar is in heel Europa de accijns op tabak overigens flink verhoogd. In Nederland werd roken 80 procent duurder, landen als Zweden, Noorwegen en ook Hongarije kenden een stijging van 130 procent.

De prijs voor alcohol ging diezelfde periode.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!