Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 17 april 2012

Who's afraid of Virginia Woolf, 28 april Boedapest

De Engelstalige theatergroep 'The Turkey Theater Troup' uit Vesprém, die werd opgericht vanuit het Instituut Engelse en Amerikaanse Studies van de Pannonia Universiteit, organiseert samen met de Babilon Nyelvstudió uit Boedapest de voorstelling 'Who's afraid of Virginia Woolf?' van Edward Albee op 28 april in het Mu Színház in Buda.

Onder de noemer.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966)

Wie Is Er Bang voor Virginia Woolf?

Regie: Mike Nichols
Genre: drama
Tijdsduur: 126 minuten
Jaar: 1966
Acteurs: Elizabeth Taylor, Richard Burton, Sandy Dennis, George Segal

Samenvatting: Who's Afraid of Virginia Woolf?

Echtgenoten George en Martha krijgen na een feestje op de universiteit, waarvan Martha's vader de rector is en waar George lesgeeft, nog een middernachtbezoek van een jong stel: de jonge docent Nick en zijn vrouw. Tussen deze vier personen, maar vooral tussen George en Martha zelf, ontspint zich een ingewikkeld web van 'waarheid en illusie'. Met elk gesprek vernederen ze elkaar meer en meer, maar lijken ze zich ook steeds meer aan elkaar vast te klampen. De jonge Nick en zijn nogal hysterische vrouw kunnen de destructieve neigingen van het oudere echtpaar niet tegenhouden, en worden er zelfs in meegesleept. 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' toont op haast gruwelijke wijze hoe mensen (én een 'beetje' drank) elkaar zo gevangen kunnen houden dat ze niet meer zonder of met elkaar kunnen leven.