Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 25 april 2012

Verenigde Naties hekelen asielbeleid Hongarije

De Verenigde Naties hebben in een dinsdag verschenen rapport scherpe kritiek geleverd op het asielbeleid van de Hongaarse regering. De regering van premier Viktor Orban besloot in 2010 om asielzoekers zonder papieren achter de tralies te zetten. In sommige gevallen worden asielzoekers een jaar lang vastgezet.

Volgens de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR is dit beleid onnodig streng en niet in lijn met Europese en internationale wetgeving.

'Geen ander land (in Centraal-Europa) neemt dergelijke extreme en strenge maatregelen als Hongarije. En in geen ander land krijgen we zoveel gelijksoortige berichten over mishandeling tijdens detentie', aldus Gottfried Köfner, UNHCR-gezant voor Centraal-Europa.

Volgens Köfner worden...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!