Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 20 april 2012

Stichting Gastouders Hongarije

Op 20 mei 2012 gaat een groep vrijwilligers met een vrachtauto vanuit Kollum vol goederen naar de kindertehuizen in Oost-Hongarije. Dit gaat onder het toezicht van Stichting Gastouders Hongarije. De Stichting Gastouders Hongarije verzorgt de vakantie voor in Hongaarse kindertehuizen verblijvende kinderen (leeftijd tussen de 8 en 18 jaar), bij gastgezinnen in Nederland.

De kinderen verblijven in Hongaarse kindertehuizen vaak onder niet al te beste omstandigheden en in groepsverband. Velen van hen zijn wees of ze zijn door de ouders op straat gezet, omdat er geen geld meer is om voor ze te zorgen. In de tehuizen is het zo, dat de kinderen zich in de schoolvakanties zelf maar moeten vermaken. Daarom is het voor hun erg belangrijk, dat ze er eens lekker tussenuit kunnen. De kinderen komen in de zomervakantie vier of acht weken naar Nederland. In de Kerstvakantie komen ze twee weken.

De Stichting zorgt er voor, dat......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!