Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 23 april 2012

Hongarije boekt overschot op de begroting van 2011

De staatsschuld van de landen van de eurozone is vorig jaar gestegen tot 87,2 procent van het bruto binnenlands product, het hoogste niveau sinds de invoering van de euro in 1999. De begrotingstekorten daalden wel. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat, het statistiekbureau van de Europese Unie.

De begrotingstekorten in de eurozone - waar normaal drie procent de norm is - kwamen eind vorig jaar uit op 4,1 procent van het bbp. Eind 2010 was dat 6,2 procent. In de hele Europese Unie was er een daling van 6,5 naar 4,5 procent. De hoogste begrotingstekorten werden genoteerd in Ierland (13 procent), Griekenland (9) en Spanje (8,5). België had eind 2011 een tekort van 3,7 procent. Zweden, Estland en vooral Hongarije (ruim 4 procent) boekten overschotten op hun begroting.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!