Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 19 april 2012

Gospel concerten in Boedapest

Boedapest is misschien niet bekend vooral om gospel muziek, maar dat kan binnenkort veranderen. Wanneer toeristen naar Boedapest komen, dan willen ze vooral op mooie hotels overnachten voor rechtvaardige prijzen, van een boottocht op de Donau genieten, of ze willen misschien iets lekkers eten. Dit alles is wel mogelijk in Boedapest, en het is waard om te weten, dat de kwaliteit van de hotel in Boedapest echt goed is, en dat de meeste in het centrum een hoge standaard hebben, ondanks de lage prijzen.

Terug naar de gospel muziek

Op elke tweede week vanaf 28 april wordt er in Boedapest goede gospel concerten georganiseerd (normaal ’s zaterdags om 18:00 uur), en het is Balazs Bolyki die optreden zal, die eén van de beste zangers in Hongarije is.

Hij leidt een..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!