Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 23 april 2012

Gevaarlijk kruispunt voor auto-industrie

De automobielindustrie, een van de fundamentele sectoren in de Europese economie, heeft te kampen met de gevolgen van de crisis. Verschillende fabrikanten kiezen daarbij voor uiteenlopende strategieën om hun productiecapaciteit aan te passen.

Hongaren hadden reden tot vreugde, want eind maart had in Kecskemét, in de buurt van Boedapest, immers de officiële opening plaats van een compleet nieuwe fabriek van Mercedes-Benz, de eerste in Europa buiten Duitsland. De bouw van de fabriek kostte ongeveer 800 miljoen euro.

De fabriek zou in eerste instantie maximaal 120 duizend auto's per jaar moeten leveren en vervolgens de productie verdubbelen. Hiermee zouden ongeveer 2.500 mensen verzekerd zijn van een baan.

Op 28 maart jl., toen de Hongaren zich opmaakten om........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!