Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 20 april 2012

Geodis versterkt positie in Hongarije met overname MF Cargo

Het Franse Geodis, de logistieke dochter van SNCF, heeft het Hongaarse transportbedrijf MF Cargo overgenomen. Geodis wil vanuit Hongarije zijn positie in Centraal- en Oost-Europa verder versterken.

Geodis noemt de overname van MF Cargo, dat geregeld vervoeropdrachten in onderaanneming uitvoerde voor Geodis Hongarije, een aanvulling op de activiteiten die de logistieke dienstverlener nu al uitvoerde in Hongarije. "Met de overname van MF Cargo groeien we uit tot de lokale markt van de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en de retailsector, de specialiteiten van MF Cargo", zegt Jean-Louis Demeulenaere (algemeen directeur van Geodis) in een persmededeling.

"We worden nu ook een speler van formaat in Hongarije en met deze overname de derde grootste logistieke dienstverlener in het land."

Met de integratie willen we.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!