Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 29 april 2012

Balaton Sound

Op het internet kwam ik de website van Ostfest tegen. Een organisatie die reizen organiseert naar festivals in Midden- en Oost-Europa. Vroeger waren zulke festivals alleen weggelegd voor avontuurlijk ingestelde backpackers die liftend met door wodka en amfetamine benevelde vrachtwagenchauffeurs na een urenlange dodenrit aankwamen in dorre parken zonder goed sanitair waar hele groepen voormalig dienstplichtigen losgingen op foute techno.

Maar dat was vroeger. Tegenwoordig gaat iedere Nederlandse jongere naar Sziget, Exit en zelfs het Russische maffiafeestje Kazantip. Kaartjes kosten de helft, biertjes een derde en dezelfde bus die je vorig jaar naar Salou of Blanès bracht gaat dit jaar naar het Balatonmeer of ergens in de bossen bij Riga. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je niet gaat. Helemaal los!

En wie kan ze het kwalijk nemen? Het promofilmpje van Balaton Sound in Hongarije laat niets te wensen over.

Niets geen muziek in het filmpje maar wel........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!