Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 30 april 2012

Auchan neemt definitief Hongaarse Cora's over

De Europese mededingingsautoriteiten hebben - zoals verwacht - de overname van de Hongaarse Cora-hypermarkten door Auchan goedgekeurd. De Fransen nemen de zeven hypermarkten over van de Belgische Louis Delhaize Group, die met twee ketens (Match en Profi) wel nog actief blijft in het Centraal-Europese land.

Samen tegen Tesco

Aangezien Auchan zelf over slechts twaalf Hongaarse hypermarkten beschikte, waren er ook geen problemen verwacht met de mededingingsautoriteiten. Met meer dan 200 vestigingen is en blijft Tesco er immers veruit de grootste hypermarktketen. De zeven nieuwe aanwinsten zullen gewoon worden omgevormd tot Auchans, voor de 2700 werknemers zouden er geen gevolgen zijn.

Met de aankoop, die in december 2011 al principieel beklonken was, is een nog niet uitgelekt bedrag gemoeid.

Het nieuws sloeg vorig jaar als een bom in bij de.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!