Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 17 maart 2012

[Hongarije] Victor Orban: Wij zijn geen kolonie der EU.

In tegenstelling tot Spanje, zal Hongarije wel worden gestraft voor het wangedrag ten opzichte van het beoogde tekort zoals vastgesteld door de EU. De Hongaarse minister-president ziet het als een dubbele standaard. Hongarije is geen kolonie en de Hongaren zijn geen tweederangs burgers. Zelfs een opmerking waarin hij de EU vergeleek met de Sovjet-Unie, ontviel hem.

Zowel Spanje als Hongarije halen hun doelstelling voor 2012 niet. Maar terwijl Spanje mikt op opwaarts herzien om de overheid meer lucht te geven, wordt Hongarije nu bedreigt met ontvallen van subsidiefondsen (ten bate van ongeveer 500 miljoen euro). De Hongaarse premier Viktor Orban is het hier absoluut niet mee eens.

Viktor Orban is van mening dat de “Europese bureaucraten” verdacht handelen m.b.t. Hongarije, het land heeft ”nieuwe wegen” ingeslagen ter bestrijding van de openbare schuld ingeslagen.

De Hongaren pleiten voor........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!