Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 23 februari 2012

Superbutt - Music for Animals

Hongarije is niet meteen een land dat bekend staat om zijn metal of stevige hardrock, maar dankzij Superbutt komt daar hopelijk verandering in. Toegegeven, de band grabbelt lustig in de invloeden-ton en komt naar voor met een plaat die mogelijk iets te hard achterloopt om hip te zijn, maar het leidt geen twijfel dat hetgene de heren laten horen op 'Music for Animals' lekker wegluistert en zelfs populair potentieel heeft.

Het valt erg lastig om te ontdekken welke stijl Superbutt (tegelijk hilarische edoch geniale bandnaam, overigens) nu juist het liefst gebruikt. Zo vallen er in verschillende nummers elementen te herkennen van potige hardrock (Godsmack) tot meer industrieel getinte metal (Clawfinger) tot zelfs wat progressieve invloeden. Die mengelmoes klinkt door de band genomen als een rechtdoorzee versie van Tool die te veel gedronken heeft de avond ervoor en nu een knoert van een kater probeert weg te werken. Daar is vooral de stem van zanger András Vörös debet aan: de brave man heeft wel wat weg van een Lemmy, maar dan net iets minder legendarisch.

De muziek zelf is niet voor één gat te vangen, maar het tempo ligt........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van Superbutt !!!