Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 21 februari 2012

Spa + Introductieweekend

Goed nieuws, het verhuizen is gelukt en ik woon nu niet meer ver buiten het centrum!

Afgelopen tijd veel nieuwe pubs en clubs gezien en heel veel mensen ontmoet. We zijn ook een keer naar de Spa geweest. Voor diegene die het nog niet wisten: Boedapest staat een soort van bekend vanwege de badhuizen en spa's hier. Deze dag was echt heerlijk. Je hebt er verschillende soorten baden variërend van 15 graden tot 50 graden en daarnaast heb je ook nog sauna's.

Het is niet echt de bedoeling om te zwemmen, maar meer een idee alsof je in bad gaat (sommige baden bevatten bepaalde mineralen die goed voor je blijken te zijn). Het aparte was dat er toen hier in Boedapest veel sneeuw lag, wat een grote tegenstelling geeft. Je moet namelijk in je zwembroek naar buiten voor de spa, door de sneeuw en dan pas in het bad. Toch is het ook heerlijk om na een te hete sauna even door de sneeuw te lopen en daarna weer op te warmen in de spa. Kortom: de spa was heel fijn!

Overigens: er schiet me wat te binnen van mijn eerste dag in Boedapest.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!