Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 29 februari 2012

Opvallende weggebruikers en aparte huisdieren

Veel mensen dromen over emigreren en willen het liefst op een afgelegen plek wonen. Anderen kiezen voor een plek midden in een dorp of stad. Ons grondstuk grenst met de achterkant aan het bos. De voorkant grenst aan een rustige straat in een gemoedelijk plattelandsdorp. Precies daar hebben wij onze ideale plek gevonden want je hoeft echt niet in the middle of nowhere te wonen om te kunnen genieten van de natuur en dieren om je heen. 's Avonds hoor je allerlei geluiden afkomstig van de dieren die in het bos leven en 's zomers hangen grote roofvogels biddend boven je hoofd.

Zowel 's zomers als 's winters zien wij regelmatig reeën over ons grondstuk lopen. Ze hebben in de zomer zelfs een slaapplekje op ons grondstuk, ergens tussen de bosjes, te zien aan de kuilen en het hoge gras dat platgelegen is. Van het uitzicht op het bos genieten wij elke dag, overigens ook een heerlijke plek om te wandelen. De straat is rustig, met grote mooie bomen en aan de overkant van ons huis loopt een beekje.

Het is prettig wonen, de perfecte combinatie van rust, ruimte en het opgenomen worden in de kleine Hongaarse gemeenschap.

De dagelijkse sociale contacten met de Hongaarse mededorpsbewoners ervaren wij als......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!