Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 28 februari 2012

Europese Commissie keurt Esmya® goed voor de preoperatieve behandeling van baarmoederfibromen (myomen)

Gedeon Richter Plc. (“Richter”) maakte vandaag bekend dat de Europese Commissie (EC) een handelsvergunning heeft toegekend aan de Esmya®5mg tablet als preoperatieve behandeling van matige tot ernstige symptomen van baarmoederfibromen.

Dit besluit volgt op het positieve advies dat het Comité voor geneesmiddelen voor menselijk gebruik (CHMP) van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) op 16 december 2011 gaf en is van toepassing op alle lidstaten in de Europese Unie.

Over Richter

Gedeon Richter Plc. (http://www.richter.hu/) met hoofdkantoor in Boedapest, Hongarije, is een groot farmaceutisch bedrijf in Hongarije en een van de grootste in Midden- en Oost-Europa, met een groeiende directe aanwezigheid in West-Europa op het gebied van gynaecologie. De geconsolideerde omzet van Richter was ongeveer 1,1 miljard euro (1,5 miljard dollar), terwijl de marktkapitalisatie in 2011 2,1 miljard euro (2,7 miljard dollar) bedroeg. De productenportfolio van het bedrijf beslaat vrijwel alle belangrijke therapeutische gebieden, waaronder gynaecologie, het centrale zenuwstelsel en cardiovasculaire aandoeningen.

Het bedrijf heeft de grootste.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie over Gedeon Richter in de Wikipedia !!!