Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 25 februari 2012

Akvárium Klub... absoluut géén Gödör Klub!

1 februari jongstleden eindigde het bestaan van de Gödör Klub op het Erzsébet tér. Een gedwongen sluiting die niet volgens de regels ging, de media stonden er vol van. Er zou een nieuwe huurder komen die de lijn voort zou zetten. Maar nu de Akvárium Klub eenmaal open is blijkt het tegendeel. Weg is de open sfeer, weg is het zomaar binnenlopen, weg is de ruimtelijkheid van het gebouw. De voormalige ruimte rechts van het terras is niet meer in gebruik: grote, bijna schreeuwende, posters van aankomende concerten onttrekken deze ruimte aan het zicht.

De openingstijden zijn korter: op maandag t/m woensdag gaat de Klub pas om 18.00 uur open, de andere dagen om 14.00 uur. Toen ik er binnenliep werd er gelijk gevraagd wat ik kwam doen en je gaat er niet zomaar zitten en wat werken of drinken. De voormalige bar is omgetoverd tot een grote bewaakte garderobe en het zicht op de Akvárium zaal wordt aan het oog onttrokken door zeilen. Bij de concerten wordt er min of meer verwacht/geeist dat je je jas bij de garderobe afgeeft tegen een tarief van 200 HUF.

Ook is men zeer onduidelijk over.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de Akvárium Klub op Facebook !!!